Werken bij Saab Technologies

Werken bij Saab Technologies in omgeving Apeldoorn?

Werken bij Saab Technologies in Apeldoorn: The Thinking Edge De manier van denken is wat het grootste verschil maakt bij Saab; bij Saab Technologies staat innovatie, samenwerken en pragmatisch denken centraal. En het zijn de producten en oplossingen die uit hen denken voortkomen die hen een duidelijk voordeel ten opzichte van onze concurrenten geven - Our Thinking Edge


Sinds de oprichting van Saab Technologies hebben ze ernaar gestreefd de samenleving en mensen veilig te houden. Het is een fundamentele menselijke behoefte om zich veilig te voelen en, zoals Saab Technologies het ziet, een mensenrecht. Door systemen en oplossingen die de beveiliging verhogen, kan Saab Technologies dit mogelijk maken. Saab Technologies deelt waarden die van generatie op generatie worden geërfd en de ziel van het bedrijf weerspiegelen.

Drive
Saab Technologies heeft een passie voor innovatie, staat open voor verandering en wil snel en flexibel zijn.

Expertise
Saab Technologies combineert een sterke geschiedenis van kennis met het constant leren van nieuwe innovatieve mogelijkheden.

Vertrouwen
Bij Saab Technologies werken wereldburgers die eerlijk zijn, betrouwbaar en zich houden aan beloftes.

Meer weten over hoe het is om te werken bij Saab Technologies in Apeldoorn? Bekijk dan de onderstaande video van Martina.

Saab Technologies bedient over de hele wereld overheden, autoriteiten en bedrijven met meer dan 500 producten, diensten en oplossingen variërend van militaire verdediging tot civiele veiligheid.

Saab Technologies is ook een bedrijf met kansen. Een bedrijf waar we diversiteit als een pluspunt zien en waar je invloed kunt hebben op je eigen ontwikkeling. We investeren in onze leiders, we stimuleren interne mobiliteit, we identificeren en koesteren talenten en we bieden internationale kansen.

Wil jij werken bij Saab Technologies in Apeldoorn? Bekijk dan alle vacatures van Saab Technologies op onze vacature pagina of ga naar de werken bij website van Saab Technologies.